Emisiunea „Media Azi”, ediția 65: Posturile tv, între conformare și eschivare de la prevederile „Legii anti-propagandă”

Details

Jurnalistul Nicolae Negru discută cu președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dragoș Vicol, despre “Legea anti-propagandă”. Cum funcționează această lege? Care sunt efectele pe care le generează? Ce spun în acest sens monitorizările efectuate de CCA?

Vedeți de ce unele posturi tv mimează aplicarea legii în cauză și la ce subterfugii recurg altele pentru a se eschiva de la respectarea ei.

Aflați de la președintele CCA de cât timp e nevoie pentru a reduce la minimum toxicitatea propagandei externe prin intermediul mass-media și a asigura un climat mediatic sănătos în societate.

_____________________
Emisiunea „Media  Azi” este realizată de Centrul pentru Jurnalism Independent. Prin intermediul ei, ne propunem să scoatem în prim-plan problemele cu care se confruntă în prezent jurnaliștii din media autohtone și să identificăm soluții pentru ele. Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, Media-azi.md și Mediacritica și pe canalul Youtube al CJI.
Emisiunea este realizată cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.