Media Azi: Capcane (ne)văzute, pentru Codul serviciilor media audiovizuale. Propunerile autorităților și soluțiile experților

Details

Miercuri, 21 august, la Guvern, ar putea fi aprobat Planul de acțiuni al Executivului pentru perioada 2019 – 2020. În document au fost incluse mai multe propuneri de modificare a legislației din domeniul mass-media. Noua guvernare și-a anunțat, de exemplu, intenția de a interveni în Codul serviciilor media audiovizuale, aprobat anul trecut. De ce se grăbesc autoritățile să modifice un document intrat în vigoare recent și de ce sunt periculoase mai multe dintre prevederile pe care le propun? Răspunsurile le aflați dintr-o nouă emisiune Media Azi, invitatul căreia este Ion Bunduchi, directorul executiv al Asociației Presei Electronice, unul dintre experții care au participat la elaborarea Codului.

————————————————————————————————

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Emisiunea Media Azi este realizată în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.