Casa Presei, astăzi neatractivă pentru mass-media

Details

Autoritățile au redus cu 30 la sută tarifele pentru instituțiile media care închiriază sedii în Casa Presei și susțin că ar putea face și alte investiții pentru ca această clădire să redevină atractivă pentru mass-media. Cât de viabile sunt intențiile noilor guvernanți și în ce condiții ar accepta jurnaliștii să se întoarcă în Casa Presei? Deocamdată, din cele 143 de companii și patru persoane fizice care s-au stabilit aici, doar 41 sunt chiriași din domeniul media. Realizatoarea ediției curente a emisiunii Media Azi, Victoria Dodon, a discutat subiectul cu invitații săi – manageri de presă care închiriază spații în clădire sau care, din diferite motive, au plecat de aici; reprezentanți ai Guvernului și ai societății civile.

————————————————————————————————

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Emisiunea Media Azi este realizată în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.