Media Azi: Ce este mai periculos – să produci anabolizante sau să faci investigații despre ele

în Media Azi
  • 0
  • 67 Vizualizări

Jurnalista Mariana Rață, care a candidat anul acesta la Premiul European pentru Presă cu materialul: „Mafia anabolizantelor. Drumul clandestin al steroizilor din Moldova spre sportivi străini”, este invitata ediției de săptămâna curentă a emisiunii Media Azi.

În dialogul cu Nicolae Negru, moderatorul emisiunii, Mariana povestește despre modul în care a investigat subiectul anabolizantelor, ce a motivat-o să scrie despre el, cum s-a documentat, ce surse a contactat și cum s-a întâmplat că materialul ei a ajuns printre primele trei investigații pretendente la Premiul European pentru Presă.

Aflați din emisiune răspunsuri la mai multe întrebări: De ce e periculos să produci și să exporți anabolizante? Cunosc sau nu autoritățile noastre despre comerțul ilegal cu astfel de medicamente? Ce amploare are această afacere în R. Moldova?

Într-o altă ordine de idei, vedeți cum au reacționat autoritățile la apariția investigației semnate de Mariana Rață și ce impact a avut materialul în R. Moldova și peste hotare.

De asemenea, aflați cum comentează autoarea investigației declarațiile premierului Pavel Filip, făcute în ședința Guvernului, precum că știe despre fenomenul anabolizantelor.

Comentați

Pentru a comenta este necesar să fiți logat pe sait.