Media Azi: Viitorul este al formatelor video și al liderilor de opinie carismatici

Details

Ce tendințe se remarcă astăzi pe piața media autohtonă și internațională? În ce direcție ar putea evolua această piață în următorii 10 ani? Și, în context, ce se va întâmpla cu mass-media tradițională, ai căror cititori s-au transferat în spațiul online, în special, pe rețelele de socializare?
Jurnalistul Ivan Sveatcenko discută aceste probleme în emisiunea Media Azi cu interlocutorul său, Pavel Zingan, autorul proiectului Mister One.
Aflați din emisiune de ce oamenii de afaceri nu au interes să investească în prezent în mass-media și cum ar putea să se schimbe lucrurile în perspectivă.

Vedeți, de asemenea, ce formate video atrag mai mult cetățenii și cum poți aduna sute de mii de vizualizări în spațiul online. Și, nu în ultimul rând, aflați ce prognoze are invitatul emisiunii pentru posturile de radio sau tv care nu vor avea angajate persoane carismatice, capabile să le mențină o largă audiență.

______________________________________
Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.
Emisiunea Media Azi este realizată în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.