Media Azi: Materialul despre un copil abuzat, văzut în negru de CCA și în alb de către jurnaliști

Details

CCA a atenționat patru posturi tv pentru că nu au respectat dreptul copilului atunci când au pus pe post un interviu cu tatăl presupusei victime, căruia i-au dezvăluit identitatea. De cealaltă parte, jurnaliștii cred că au procedat corect și că au apărat interesul major al minorului. Cum se explică o astfel de percepție diferită și de ce CCA a văzut acest material în negru, iar jurnaliștii în alb?
Subiectul este discutat în emisiunea Media Azi de directoarea executivă a Centrului pentru Jurnalism Independent Nadine Gogu și jurnalista de investigație Natalia Porubin.
Aflați ce crede invitata emisiunii despre acest caz și cum ar trebui să reflectăm în presă subiectele privind copiii în situații vulnerabile, astfel încât să nu le afectăm viața?

______________________
Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.
Emisiunea este realizată cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.