Media Azi: 11 întrebări pentru jurnaliștii anului 2018

Details

Anul 2018 a fost unul complicat pentru jurnaliști și instituțiile de presă independente din Republica Moldova. Pe de o parte, autoritățile le-au îngrădit accesul la informații și la evenimente de interes public, pe de alta – unii politicieni au lansat acuzații și amenințări în adresa lor. Totodată, pe piața media s-a simțit o criză de profesioniști, găsirea unor reporteri noi fiind o adevărată provocare pentru managerii redacțiilor.

Care ar fi soluțiile pentru dezvoltarea unui mediu favorabil pentru activitatea presei și ce ar putea să întreprindă autoritățile în acest sens? Sunt doar câteva întrebări la care au răspuns jurnaliștii anului 2018, premiați la Gala Anuală a Clubului de Presă, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Media Azi.

————————————————————————————————

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Emisiunea Media Azi este realizată în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.