Media Azi: Ce este mai periculos – să produci anabolizante sau să faci investigații despre ele

Details

Jurnalista Mariana Rață, care a candidat anul acesta la Premiul European pentru Presă cu materialul: „Mafia anabolizantelor. Drumul clandestin al steroizilor din Moldova spre sportivi străini”, este invitata ediției de săptămâna curentă a emisiunii Media Azi.

În dialogul cu Nicolae Negru, moderatorul emisiunii, Mariana povestește despre modul în care a investigat subiectul anabolizantelor, ce a motivat-o să scrie despre el, cum s-a documentat, ce surse a contactat și cum s-a întâmplat că materialul ei a ajuns printre primele trei investigații pretendente la Premiul European pentru Presă.

Aflați din emisiune răspunsuri la mai multe întrebări: De ce e periculos să produci și să exporți anabolizante? Cunosc sau nu autoritățile noastre despre comerțul ilegal cu astfel de medicamente? Ce amploare are această afacere în R. Moldova?

Într-o altă ordine de idei, vedeți cum au reacționat autoritățile la apariția investigației semnate de Mariana Rață și ce impact a avut materialul în R. Moldova și peste hotare.

De asemenea, aflați cum comentează autoarea investigației declarațiile premierului Pavel Filip, făcute în ședința Guvernului, precum că știe despre fenomenul anabolizantelor.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.