Deficit de profesioniști pe piața media. De ce e atât de greu să găsești un jurnalist bun?

Details

În ultimii ani, aproape toate instituțiile de presă din Republica Moldova se confruntă cu lipsa personalului, iar găsirea unor jurnaliști buni, care ar putea fi angajați, a devenit o adevărată provocare. Am putea vorbi, în context, despre o pierdere a prestigiului acestei profesii sau despre o scădere a popularității ei?

Subiectul a fost discutat în cadrul unei noi ediții a emisiunii Media Azi moderată de jurnalistul Nicolai Paholnițki la care a avut-o în calitate de invitată pe Natalia Morari, moderatoare la TV8 și președinta Asociației Media Alternativ, care gestionează acest post de televiziune.

————————————————————————————————

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Emisiunea Media Azi este realizată în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.