Documentare

Ultimele
Cele mai vizualizate
Cele mai comentate
16 : 06
Istorii de reușită: vise, realizări, viitor european

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) a realizat o serie de materiale video ce ilustrează experiențele diferitor oameni care și-au propus să-și construiască un viitor, aici, acasă. Protagoniștii povestesc despre cum e să inițiezi o afacere în Republica Moldova, cum să depășești anumite probleme și să capeți încrederea că, totuși, se poate. Potrivit lor, astăzi sunt …Detalii »

30 : 12
Discriminarea se plătește!

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lansează un documentar despre fenomenul discriminării in Republica Moldova. Noua producție video aduce în vizor istoriile de viață ale mai multor persoane discriminate pe criterii de dizabilitate, vârstă, etnie sau sex care au avut curajul să lupte împotriva acestui fenomen. Eroii povestesc experiențele prin care au trecut și transmit un …Detalii »

32 : 24
Moldova, între două lumi

Documentarul ”Moldova, între două lumi”, realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), oferă o retrospectivă a politicii externe a Republicii Moldova de la declararea independenței și până în prezent. Materialul video se referă la diferite etape istorice și contexte care au generat evoluții sau involuții pe segmentul politicii externe. Realizarea acestui documentar a fost posibilă …Detalii »

10 : 42
Documentarul cu parajurişti în roluri principale

Documentarul cu parajurişti în roluri principale Echipa de producţie a CJI a realizat pentru Fundaţia Soros-Moldova un documentar despre reţeaua de parajurişti comunitari din Moldova, care a fost creată şi dezvoltată în cadrul proiectului implementat de Fundaţie „Impulsionarea proceselor democratice din R. Moldova prin abilitare și participare”, cu sprijinul financiar al Suediei. În baza documentarului …Detalii »