Media Azi: Jurnalism pe timp de pandemie. Greșeli de evitat, lecții de învățat

Details

Valul de informație despre numărul de persoane infectate cu noul Coronavirus sau despre cele suspectate ca s-au infectat este mare și se schimbă de la o oră la alta. Rolul jurnaliștilor pare pe cât de simplu, pe atât de complicat – să informăm corect cetățenii fără să răspândim panică.

Ce lecții de jurnalism putem învăța acum și care sunt greșelile pe care să le evităm? Cum comunicăm în perioade de criză și care ar trebui să fie relația dintre jurnaliști și autorități? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Media Azi, invitata căreia este Elena Cioina, coordonatoare media a platformei E-Sănătate.

————————————————————————————————

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.mdwww.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Emisiunea Media Azi este realizată în cadrul proiectului MEDIA-M, implementat de Internews cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului Statelor Unite.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.